Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Назва: | Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв |
Автори: | Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна Фролова, Наталія Епінетівна |
Ключові слова: | ферментовані безалкогольні напої цукрове сорго нетрадиційна сировина fermented beverages sugar sorghum alternative raw materials кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Карпутіна, Д. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
39.pdf | 160,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.