Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2014-06-11T13:36:40Z-
dc.date.available2014-06-11T13:36:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКарпутіна, Д. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943-
dc.description.abstractВ роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectферментовані безалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectцукрове соргоuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectfermented beveragesuk_UA
dc.subjectsugar sorghumuk_UA
dc.subjectalternative raw materialsuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleВикористання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf160,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.