Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15175
Title: | Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів |
Authors: | Грабовська, Олена Вячеславівна Подобій, Олена Валеріївна Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна |
Keywords: | мальтодекстрин харчові добавки крохмаль maltodextrin nutritional supplementation krokhmal кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра технології цукру і підготовки води кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Ющенко, Н. М. Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів / О. В. Грабовська, О. В. Подобій, Н. М. Ющенко, О. М. Майданець // матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – С. 215 – 217. |
Abstract: | Досліджено властивість мальтодекстринів, розроблено технологію драглеутворюючих мальтодекстринів. Запропоновано варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів. Investigated property maltodextrin developed technology tagliotelli maltodextrin. Variants of use maltodextrin in the production of low-calorie products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15175 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.