Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15175
Title: Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів
Authors: Грабовська, Олена Вячеславівна
Подобій, Олена Валеріївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
Keywords: мальтодекстрин
харчові добавки
крохмаль
maltodextrin
nutritional supplementation
krokhmal
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Ющенко, Н. М. Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів / О. В. Грабовська, О. В. Подобій, Н. М. Ющенко, О. М. Майданець // матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – С. 215 – 217.
Abstract: Досліджено властивість мальтодекстринів, розроблено технологію драглеутворюючих мальтодекстринів. Запропоновано варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів. Investigated property maltodextrin developed technology tagliotelli maltodextrin. Variants of use maltodextrin in the production of low-calorie products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15175
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.12.pdf326,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.