Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення.
Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.
Опис
Бібліографічний опис
Білоцерківець, О. М. Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку / О. М. Білоцерківець, У. Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25 — 26 березня 2014 р. — К. : НУХТ, 2014. — С. 108 – 109.