Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Здійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення. Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.

Опис

Бібліографічний опис

Білоцерківець, О. М. Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку / О. М. Білоцерківець, У. Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25 — 26 березня 2014 р. — К. : НУХТ, 2014. — С. 108 – 109.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в