Дослідження мікропорової структури моркви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено, що в процесі сушіння моркви видаляється вся капілярна волога і частина вологи шару в полі молекулярної адсорбції. Побудована інтегральна крива розподілу об’єму пор за радіусом. It was established that during the drying of carrot removes all capillary moisture and the moisture layer in the field of molecular adsorption. Built integral distribution curve of volume pores for radius.

Опис

Ключові слова

мікропори, волога, морква, сушіння, micropores, wet, carrot, drying, кафедра фізики, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження мікропорової структури моркви / О. О. Гуріна, Д. В. Дудник, Т. М. Левківська та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2011р. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. 3. – С. 229.