Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15740
Title: Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: низькі температури
рослинна сировина
технологічні процеси
low temperatures
plant raw materials
technological processes
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Сімахіна, Г. О. Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – C. 140-142.
Abstract: Найбільш ефективним способом вирішення проблеми збереження хімічного складу рослинної сировини є використання штучного холоду при заготівлі сільськогосподарської продукції, її транспортуванні, переробленні, зберіганні та реалізації.The most effective way to solve the problem of keeping the chemical composition of fruit and berries undamaged is the usage of artificial cold (in such processes as stocking up, transportation, procession, storage, and realization).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15740
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf196,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.