Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Title: Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини
Authors: Хмарук, Тетяна Володимирівна
Івчук, Надія Павлівна
Keywords: хлібобулочні вироби
набухання
ягоди чорної смородини
berry black currant
bakery
swelling
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139.
Abstract: За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80.pdf569,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.