Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Title: | Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини |
Authors: | Хмарук, Тетяна Володимирівна Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | хлібобулочні вироби набухання ягоди чорної смородини berry black currant bakery swelling кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139. |
Abstract: | За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.