Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для вивчення якості молока та його ціннісних характеристик використовують різноманітні аналітичні методи аналізу, що дають можливість оцінити якість і безпечність вживання молока. To study the quality of milk and its value characteristics using various analytical methods of analysis which enable to evaluate the quality and safety of drinking milk.

Опис

Ключові слова

аналітичні методи аналізу, якість молока, безпечність, analytical methods of analysis, safety, milk quality, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Терещенко, Анна. Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока / Анна Терещенко, Галина Біла, Іван Дасевич // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 150-151.