Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15989
Title: Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці
Authors: Сеульська, Юлія
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Keywords: оздоровчі харчові продукти
батончик глазурований
пророщене зерно пшениці
health food
bar glazed
germinated wheat
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Сеульська, Ю. Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці / Юлія Сеульська, Світлана Бажай-Жежерун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 23-25.
Abstract: Батончик на основі пророщеного зерна пшениці не містить цукру, тому може бути включений до харчового раціону людей, що страждають на порушення обміну речовин. Batonchik from sprouted wheat contains no sugar, so it can be included in the diet of people suffering from metabolic disorders.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15989
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.