Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16014
Title: | Використання шроту зародків пшениці у виробництві борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Радзіховська, Алла Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби цукрове печиво шрот із зародків пшениці wheat germ meal pastry sugar cookies кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Радзіховська, А. Використання шроту зародків пшениці у виробництві борошняних кондитерських виробів / Алла Радзіховська, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 75-77. |
Abstract: | Завдяки додаванню шроту із зародків пшениці у цукровому печиві збільшується вміст мінеральних речовин, харчових волокон, білків, зменшується вміст вуглеводів. Енергетична цінність продукту зменшується, що є дуже актуальним, оскільки населення буде споживати менше калорійний продукт. Також завдяки введенню шроту розширюється асортимент борошняних кондитерських виробів. With the addition of wheat germ oil meal in sugar cookies increased mineral content, dietary fiber, protein, reduced carbohydrate content. The energy value of the product is reduced, which is very important because people will consume less calorie product. Also, thanks to the introduction of oilcake expanding range of pastry products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16014 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.