Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16023
Title: Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату
Authors: Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Бончак, Інна Василівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Keywords: підвищення якості
порошок з кабачків
бісквітні напівфабрикати
improve the quality of
powder with zucchini
biscuit semis
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату / Вікторія Філіпенко, Інна Бончак Олександра Нєміріч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 92-93.
Abstract: Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16023
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.