Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16023
Title: | Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Філіпенко, Вікторія Валеріївна Бончак, Інна Василівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Петруша, Оксана Олександрівна Тарасенко, Тетяна Анатоліївна |
Keywords: | підвищення якості порошок з кабачків бісквітні напівфабрикати improve the quality of powder with zucchini biscuit semis кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату / Вікторія Філіпенко, Інна Бончак Олександра Нєміріч та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 92-93. |
Abstract: | Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16023 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.