Оптимізація технологічних параметрів отримання пектину з білоголової капусти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі експериментальних досліджень отримано математичну залежність виходу пектину з капусти білоголової від тривалості перебігу технологічного процесу гідролізу-екстрагування, температури і pH. Розроблено узагальнений критерій оптимізації, який дає можливість визначити оптимальні рівні всіх трьох досліджуваних факторів у процесі отримання пектину капусти білоголової. On the basis of experimental researches mathematical dependence of the yield of white cabbage pectin on the duration of the course of the process of hydrolysis-extraction, temperature and pH. A generalized optimization criterion that can determine the optimum level of all three factors studied in the process of obtaining pectin cabbage.

Опис

Ключові слова

пектин, білоголова капуста, овочева сировина, кафедра технології цукру і підготовки води, raw materials, cabbage, pectin

Бібліографічний опис

Оптимізація технологічних параметрів отримання пектину з білоголової капусти / Наталія Харітон, Людмила Петриченко, Юлія Кицилюк, Олена Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 313-315.