Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16513
Title: | Zeovac вакуумне охолодження - технологія майбутнього |
Authors: | Клапатюк, Максим Ковальов, Олександр Іванович Федорів, Віктор Михайлович |
Keywords: | Zeovac вакуумне охолодження технології виробництва хлібобулочні вироби вакуумное охлаждение технологии производства хлебобулочные изделия production technology vacuum cooling bakery кафедра мехатроніки та пакувальної техніки |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Клапатюк, М. Zeovac вакуумне охолодження - технологія майбутнього / Максим Клапатюк, Олександр Ковальов, Віктор Федорів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 28-30. |
Abstract: | В наслідок впровадження нових технологій виробництва хлібобулочних виробів, недопечений хліб відправляється на зберігання. За необхідності доставляється до місця реалізації, де зберігається до часу кінцевого випікання в охолодженому вигляді без втрати якості. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16513 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.