Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16513
Title: Zeovac вакуумне охолодження - технологія майбутнього
Authors: Клапатюк, Максим
Ковальов, Олександр Іванович
Федорів, Віктор Михайлович
Keywords: Zeovac
вакуумне охолодження
технології виробництва
хлібобулочні вироби
вакуумное охлаждение
технологии производства
хлебобулочные изделия
production technology
vacuum cooling
bakery
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2014
Citation: Клапатюк, М. Zeovac вакуумне охолодження - технологія майбутнього / Максим Клапатюк, Олександр Ковальов, Віктор Федорів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 28-30.
Abstract: В наслідок впровадження нових технологій виробництва хлібобулочних виробів, недопечений хліб відправляється на зберігання. За необхідності доставляється до місця реалізації, де зберігається до часу кінцевого випікання в охолодженому вигляді без втрати якості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16513
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf117,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.