Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.

Опис

Бібліографічний опис

Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, М. М. Пушанко та ін. // Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник. – Вінниця : Нова книга, 2007. – С. 234-241.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в