Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.
Опис
Бібліографічний опис
Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, М. М. Пушанко та ін. // Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник. – Вінниця : Нова книга, 2007. – С. 234-241.