Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292
Title: Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів
Authors: Шутюк, Віталій Володимирович
Бессараб, Олександр Семенович
Василенко, Сергій Михайлович
Keywords: регідратація
сушіння
овочі
плоди
rehydration
drying
vegetables
fruits
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Шутюк, В. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, 13-17 жовтня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 163.
Abstract: В роботі розглянуто процес регідратації за різних значень температур для різних продуктів. Результати досліджень поглинання води під час регідратації фруктів і овочів показують, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. We consider the process of rehydration at different temperatures for different products. The research results of water absorption during rehydration of fruits and vegetables show that dependence of moisture content on temperature can be described by a kinetic model of the first order.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14 10 14 schutyuk MNK.pdf276,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.