Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292
Назва: Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів
Автори: Шутюк, Віталій Володимирович
Бессараб, Олександр Семенович
Василенко, Сергій Михайлович
Ключові слова: регідратація
сушіння
овочі
плоди
rehydration
drying
vegetables
fruits
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Шутюк, В. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочів / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, 13-17 жовтня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 163.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто процес регідратації за різних значень температур для різних продуктів. Результати досліджень поглинання води під час регідратації фруктів і овочів показують, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. We consider the process of rehydration at different temperatures for different products. The research results of water absorption during rehydration of fruits and vegetables show that dependence of moisture content on temperature can be described by a kinetic model of the first order.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17292
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14 10 14 schutyuk MNK.pdf276,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.