Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський, І. Іващенко та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 11. - С. 24-25.