Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17523
Title: Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбура
Authors: Івчук, Надія Павлівна
Спащук, А. В.
Мартиненко, Тетяна Андріївна
Keywords: сир
топінамбур
молочна сироватка
cheese
Jerusalem artichoke
whey
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Івчук, Н. П. Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбура / Н. П. Івчук, А. В. Спащук, Т. А. Мартиненко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 45.
Abstract: Молочна сироватка є відходом виробництва сирів. Вона містить майже всі компоненти молока, має низьку енергетичну цінність і може бути використана в якості вторинної сировини у виробництві хлібобулочних, кондитерських, м'ясних виробів, харчоконцентратів, а також у виробництві напоїв. В даному випадку молочна сироватка може бути використана для виробництва сироваткового напою, збагаченого екстрактивними речовинами бульб топінамбура. Whey is leaving the production of cheese. It contains almost all components of milk has a low energy value and can be used in as secondary raw material in the production of bakery, confectionery, meat products, food concentrates, as well as in the production of beverages. In this case, whey can be used for the production of whey drink enriched extractive substances artichoke tubers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17523
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
038.pdf895,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.