Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17528
Title: Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів
Authors: Івчук, Надія Павлівна
Лебідь, Н. М.
Keywords: хліб
хлібопекарські дріжджі
кореневі прянощі
bread
bakery yeast
root spices
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Івчук, Н. П. Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 47.
Abstract: Хліб - це один з найпопулярніших харчових продуктів українців. Тому не дивно, що саме він дуже часто використовується як основа для виготовлення продуктів оздоровчого спрямування. У раціоні харчування українців переважають сорти хліба, виготовлені з використанням хлібопекарських дріжджів. Внесення до рецептури хліба компонентів, здатних згубно впливати на життєдіяльність хлібопекарських дріжджів, негативно позначається на протіканні технологічного процесу та якості готового продукту. Bread - is one of the most popular Ukrainian food. It is therefore not surprising that it is often used as a basis for making Health Products guidance. In the diet is dominated by Ukrainian breads made ​​using baking yeast. Introduction recipes for bread components can adversely affect the livelihoods baking yeast affects the flow of technological process and the quality of the finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17528
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
040.pdf903,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.