Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В Україні популярність продуктів харчування швидкого приготування зростає з кожним роком. Понад 40 % населення вживають екструдовані харчові концентрати, зокрема сухі сніданки й комбіновані продукти. Асортимент таких продуктів досить широкий для різних верств населення, але актуальним залишається питання підвищення харчової та біологічної цінності таких виробів. Саме тому дослідження ринку та пошук шляхів розробки нових видів комбінованих екструдованих продуктів високої якості на даний час є досить актуальною проблемою. In Ukraine popularity food fast food is growing every year. Over 40% of the population use extruded food concentrates, including cereals and fodder products. The range of products is wide enough for a diverse population, but remains relevant issue of increasing food and biological value of these products. That is why market research and finding ways to develop new types of composite extruded high quality products nowadays is very topical issue.

Опис

Ключові слова

кукурудзяні палички, харчові концентрати, фруктові та овочеві порошки, corn sticks, food concentrates, fruit and vegetable powders, кафедра фінансів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дем'яненко, О. В. Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличок / О. В. Дем'яненко, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 73.