Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Стійкість пива визначає вміст у ньому небажаних білкових фракцій і їх взаємодія з поліфенолами сировини. Протягом останніх десятиліть для подовження зберігання пінного напою спочатку використовували дубову діжку, добавляли дубову стружку, пізніше почали вносити синтетичні стабілізатори. Проте дослідження в технології пивоваріння підтверджують - стійкість пива можливо подовжити завдяки підвищенню його колоїдної стабільності. Resistance beer determines the content of unwanted protein fractions and their interaction with polyphenols material. Over the past decades to extension of storage beer originally used oak barrels, and added oak chips, and later began to make synthetic stabilizers. however research in the technology of brewing confirm - stability of beer may extend it by increasing the colloidal stability.

Description

Citation

Романова, З. М. Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива / З. М. Романова, Є. Е. Ільченко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 118.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By