Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17785
Title: Співосадження при очищенні соку карбонатом кальцію
Authors: Логвін, Володимир Матвійович
Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
Keywords: карбонат кальцію
дифузійний сік
співосадження
calcium carbonate
diffusion juice
co-precipitation
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2014
Citation: Логвін, В. М. Співосадження при очищені соку карбонатом кальцію / В. М. Логвін, А. С. Мартинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 137.
Abstract: Очищення дифузійного соку карбонатом кальцію в подальшому позитивно впливає на якість готової продукції - цукру. Знання механізму очищення соку під час карбонізації дозволить підвищувати ефективність очищення соку карбонатом кальцію. Purification juice calcium carbonate further positive impact on the quality of the finished product - sugar. Knowledge of the mechanism clean juice with carbonation will increase cleaning efficiency juice calcium carbonate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17785
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
129.pdf786,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.