Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17785
Title: | Співосадження при очищенні соку карбонатом кальцію |
Authors: | Логвін, Володимир Матвійович Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна |
Keywords: | карбонат кальцію дифузійний сік співосадження calcium carbonate diffusion juice co-precipitation кафедра технології цукру і підготовки води |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Логвін, В. М. Співосадження при очищені соку карбонатом кальцію / В. М. Логвін, А. С. Мартинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 137. |
Abstract: | Очищення дифузійного соку карбонатом кальцію в подальшому позитивно впливає на якість готової продукції - цукру. Знання механізму очищення соку під час карбонізації дозволить підвищувати ефективність очищення соку карбонатом кальцію. Purification juice calcium carbonate further positive impact on the quality of the finished product - sugar. Knowledge of the mechanism clean juice with carbonation will increase cleaning efficiency juice calcium carbonate. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17785 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.