Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Title: Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Keywords: капуста
напівфабрикат
кабачки
cabbage
cake mix
squash
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Citation: Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату / В. В. Євлаш, Т. А. Тарасенко , О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 147.
Abstract: Борошняні кулінарні вироби користуються попитом у споживачів, особливо серед дітей, підлітків, молоді. Проте дана група продукції за своїм хімічним складом характеризується підвищеним вмістом вуглеводів, високою енергетичною цінністю і потребує удосконалення хімічного складу. Flour culinary products in demand by consumers, especially children, teens, youth. However, this group of products by their chemical composition characterized by a high-carbohydrate, high energy value and needs to be improved chemical composition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
139.pdf997,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.