Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Title: | Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Тарасенко, Тетяна Анатоліївна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович |
Keywords: | капуста напівфабрикат кабачки cabbage cake mix squash кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату / В. В. Євлаш, Т. А. Тарасенко , О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 147. |
Abstract: | Борошняні кулінарні вироби користуються попитом у споживачів, особливо серед дітей, підлітків, молоді. Проте дана група продукції за своїм хімічним складом характеризується підвищеним вмістом вуглеводів, високою енергетичною цінністю і потребує удосконалення хімічного складу. Flour culinary products in demand by consumers, especially children, teens, youth. However, this group of products by their chemical composition characterized by a high-carbohydrate, high energy value and needs to be improved chemical composition. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.