Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18059
Title: | Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей |
Authors: | Грек, Олена Вікторівна Онопрійчук, Олена Олександрівна |
Keywords: | комбіновані продукти альбумінна маса молочна сироватка stacked products albuminna weight whey кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Грек, О. В. Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 300. |
Abstract: | Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять похідні сироватки та сировина рослинного походження. Processing whey remains relevant direction associated with the production of composite products, which include derived serum and raw materials of plant origin. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18059 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.