Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18059
Title: Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Keywords: комбіновані продукти
альбумінна маса
молочна сироватка
stacked products
albuminna weight
whey
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Грек, О. В. Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 300.
Abstract: Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять похідні сироватки та сировина рослинного походження. Processing whey remains relevant direction associated with the production of composite products, which include derived serum and raw materials of plant origin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18059
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
289.pdf929,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.