Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.
Investigate the possibility of using marine algae fucus in the production of fat fillings for food co-extrude.

Опис

Ключові слова

коекструзія, начинка, водорості, технологічні властивості, в’язкість, co-extrusion, stuffing, algae, technological properties, viscosity, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, Л. В. Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, Г. О. Хмелюк // 2004.

Зібрання