Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Title: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
Authors: Ромашко, Олена Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Мусялківська, А. О.
Кобилінська, Олена Валеріївна
Махинько, Людмила Василівна
Облап, Л. В.
Keywords: екструдати
біологічна цінність
пилок квітковий
фізико-хімічні-властивості
розчинність
набухання
products of extrusion
biological value
flower pollen
physico-chemical properties
solubility
swelling
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2002
Citation: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.
Abstract: Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvpknvtvhksp.pdf689,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.