Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Title: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування |
Authors: | Ромашко, Олена Василівна Ковбаса, Володимир Миколайович Мусялківська, А. О. Кобилінська, Олена Валеріївна Махинько, Людмила Василівна Облап, Л. В. |
Keywords: | екструдати біологічна цінність пилок квітковий фізико-хімічні-властивості розчинність набухання products of extrusion biological value flower pollen physico-chemical properties solubility swelling кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2002 |
Citation: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243. |
Abstract: | Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи. Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mlvpknvtvhksp.pdf | 689,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.