Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Название: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
Авторы: Ромашко, Олена Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Мусялківська, А. О.
Кобилінська, Олена Валеріївна
Махинько, Людмила Василівна
Облап, Л. В.
Ключевые слова: екструдати
біологічна цінність
пилок квітковий
фізико-хімічні-властивості
розчинність
набухання
products of extrusion
biological value
flower pollen
physico-chemical properties
solubility
swelling
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2002
Библиографическое описание: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mlvpknvtvhksp.pdf689,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.