Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Название: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування |
Авторы: | Ромашко, Олена Василівна Ковбаса, Володимир Миколайович Мусялківська, А. О. Кобилінська, Олена Валеріївна Махинько, Людмила Василівна Облап, Л. В. |
Ключевые слова: | екструдати біологічна цінність пилок квітковий фізико-хімічні-властивості розчинність набухання products of extrusion biological value flower pollen physico-chemical properties solubility swelling кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Дата публикации: | 2002 |
Библиографическое описание: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи. Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
mlvpknvtvhksp.pdf | 689,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.