Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Назва: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
Автори: Ромашко, Олена Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Мусялківська, А. О.
Кобилінська, Олена Валеріївна
Махинько, Людмила Василівна
Облап, Л. В.
Ключові слова: екструдати
біологічна цінність
пилок квітковий
фізико-хімічні-властивості
розчинність
набухання
products of extrusion
biological value
flower pollen
physico-chemical properties
solubility
swelling
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2002
Бібліографічний опис: Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mlvpknvtvhksp.pdf689,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.