Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Назва: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування |
Автори: | Ромашко, Олена Василівна Ковбаса, Володимир Миколайович Мусялківська, А. О. Кобилінська, Олена Валеріївна Махинько, Людмила Василівна Облап, Л. В. |
Ключові слова: | екструдати біологічна цінність пилок квітковий фізико-хімічні-властивості розчинність набухання products of extrusion biological value flower pollen physico-chemical properties solubility swelling кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2002 |
Бібліографічний опис: | Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи. Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mlvpknvtvhksp.pdf | 689,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.