Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомашко, Олена Василівна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorМусялківська, А. О.-
dc.contributor.authorКобилінська, Олена Валеріївна-
dc.contributor.authorМахинько, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorОблап, Л. В.-
dc.date.accessioned2012-06-26T05:31:06Z-
dc.date.available2012-06-26T05:31:06Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationПилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826-
dc.description.abstractРозглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.uk_UK
dc.description.abstractDiscussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.en
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectекструдати-
dc.subjectбіологічна цінність-
dc.subjectпилок квітковий-
dc.subjectфізико-хімічні-властивості-
dc.subjectрозчинність-
dc.subjectнабухання-
dc.subjectproducts of extrusion-
dc.subjectbiological value-
dc.subjectflower pollen-
dc.subjectphysico-chemical properties-
dc.subjectsolubility-
dc.subjectswelling-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.titleПилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготуванняuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvpknvtvhksp.pdf689,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.