Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.

Опис

Ключові слова

наукові дослідження, технології оздоровчих продуктів, фруктові порошки, research, technology health products, fruit powders, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Баляс, Н. В. Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів / Н. В. Баляс, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 587.