Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19396
Title: | Methods of detection of olive oil adulteration |
Authors: | Zadkova, Alexandra Usatyuk, Svitlana Korolyuk, Tamara |
Keywords: | оливкова олія оливковое масло оlive oil фальсифікація фальсификация adulteration фактор автентичності фактор аутентичности authenticity factor кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Zadkova, О. Methods of detection of olive oil adulteration / О. Zadkova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : Другий північно- та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013) : Book of Abstracts, 26-29 may 2013 / National university of food technologies. - К.: NUFT, 2013. – Р. 41. |
Abstract: | Shows the modern methods of detection of olive oil adulteration. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19396 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.