Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Title: Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання
Authors: Лазаренко, Михайло Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Ромашко, Олена Василівна
Keywords: продукти екструзії
крохмаль
клейстер
концентрація
набухання
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра фізики
products of extrusion
starch
paste
concentration
swelling
Issue Date: 2001
Citation: Лазаренко, М. В. Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання / М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, О. В. Ромашко // Структурна релаксація у твердих тілах : Міжнародна науково-практична конференція. - 2003. – С. 220.
Abstract: Вивчено молекулярний механізм набухання, встановлено оптимальні кількості, розчинника, отримано кінетичні криві набухання.
Studied molecular mechanism of swelling, the optimum quantity of the solvent, the kinetic curves of swelling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvmvokbpvpn.pdf234,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.