Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Назва: | Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання |
Автори: | Лазаренко, Михайло Васильович Ковбаса, Володимир Миколайович Кобилінська, Олена Валеріївна Ромашко, Олена Василівна |
Ключові слова: | продукти екструзії крохмаль клейстер концентрація набухання кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра фізики products of extrusion starch paste concentration swelling |
Дата публікації: | 2001 |
Бібліографічний опис: | Лазаренко, М. В. Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання / М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, О. В. Ромашко // Структурна релаксація у твердих тілах : Міжнародна науково-практична конференція. - 2003. – С. 220. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено молекулярний механізм набухання, встановлено оптимальні кількості, розчинника, отримано кінетичні криві набухання. Studied molecular mechanism of swelling, the optimum quantity of the solvent, the kinetic curves of swelling. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kvmvokbpvpn.pdf | 234,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.