Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Назва: Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання
Автори: Лазаренко, Михайло Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Ромашко, Олена Василівна
Ключові слова: продукти екструзії
крохмаль
клейстер
концентрація
набухання
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра фізики
products of extrusion
starch
paste
concentration
swelling
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Лазаренко, М. В. Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання / М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, О. В. Ромашко // Структурна релаксація у твердих тілах : Міжнародна науково-практична конференція. - 2003. – С. 220.
Короткий огляд (реферат): Вивчено молекулярний механізм набухання, встановлено оптимальні кількості, розчинника, отримано кінетичні криві набухання.
Studied molecular mechanism of swelling, the optimum quantity of the solvent, the kinetic curves of swelling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kvmvokbpvpn.pdf234,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.