Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19538
Title: Влияние фруктаваморина Г10х на интенсивность сбраживания мелассы
Authors: Куц, Анатолий Михайлович
Суходол, Виктория Фоминична
Почикаева, Н. Н.
Серова, Ю. З.
Добролинская, Г. М.
Keywords: брожение
меласса
фруктаваморин Г10х
дрожжи
спирт
fermentation
fructawamorin G10x
molasses
yeast
alcohol
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1977
Citation: Влияние фруктаваморина Г10х на интенсивность сбраживания мелассы / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Н. Н. Почикаева и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1977. – № 4. – С. 30–34.
Abstract: Статья посвящена изучению образования спирта, биомассы, вторичных и побочных продуктов брожения при сбраживании мелассного сусла гибридными дрожжами 75 і 112 в сравнении с дрожжами расы В при использовании препарата фруктаваморин Г10х, який имеет активну ά-галактозидазу. The article is devoted to the study of alcohol, biomass, and secondary by-products of fermentation during fermentation of molasses wort hybrid yeast 75 and 112 in comparison with yeast race V using the drug fructawamorin G10x, sparkling has aktivno α-galactosidase.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19538
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf471,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.