Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19538
Title: | Влияние фруктаваморина Г10х на интенсивность сбраживания мелассы |
Authors: | Куц, Анатолий Михайлович Суходол, Виктория Фоминична Почикаева, Н. Н. Серова, Ю. З. Добролинская, Г. М. |
Keywords: | брожение меласса фруктаваморин Г10х дрожжи спирт fermentation fructawamorin G10x molasses yeast alcohol кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 1977 |
Citation: | Влияние фруктаваморина Г10х на интенсивность сбраживания мелассы / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Н. Н. Почикаева и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1977. – № 4. – С. 30–34. |
Abstract: | Статья посвящена изучению образования спирта, биомассы, вторичных и побочных продуктов брожения при сбраживании мелассного сусла гибридными дрожжами 75 і 112 в сравнении с дрожжами расы В при использовании препарата фруктаваморин Г10х, який имеет активну ά-галактозидазу. The article is devoted to the study of alcohol, biomass, and secondary by-products of fermentation during fermentation of molasses wort hybrid yeast 75 and 112 in comparison with yeast race V using the drug fructawamorin G10x, sparkling has aktivno α-galactosidase. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19538 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.