Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19540
Title: Влияние препарата фруктаваморин Г10х на состав летучих примесей спирта
Authors: Куц, Анатолий Михайлович
Суходол, Виктория Фоминична
Почикаева, Н. Н.
Павчелюк, И. Д.
Боровський, В. В.
Ярмоленко, В. Н.
Бачурин, П. Я.
Keywords: спирт
брожение
фруктаваморин Г10х
дрожжи расы В
alcohol
fermentation
fructawamorin G10x
yeast race
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1977
Citation: Влияние препарата фруктаваморин Г10х на состав летучих примемесей спирта / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Н. Н. Почикаева и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1977. – № 8. – С. 21– 23.
Abstract: Статья посвящена изучению образования спирта, вторичных и побочных продуктов брожения при сбраживании сусла из различных по качеству мелассы дрожжами расы В с применением препарата фруктаваморин Г10х. The article is devoted to the study of alcohol, secondary and by-products of fermentation fermentation of various quality molasses yeast race V with the preparation fructawamorin G10x.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19540
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf345,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.