Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19542
Title: О влиянии моноглицеридов жирных кислот на спиртовое сбраживание мелассы
Authors: Куц, Анатолий Михайлович
Суходол, Виктория Фоминична
Ропотенко, Ярослав Григорьевич
Белостоцкий, Леонид Георгиевич
Keywords: ацетилированные моноглицериды стеариновой кислоты
меласса
α-метилгликозид эфир
acetylated monoglycerides of stearic acid
molasses
α-methylglucoside ester
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1984
Citation: О влиянии моноглицеридов жирных кислот на спиртовое сбраживание мелассы / В. Ф. Суходол, А. М. Куц, Я. Г. Ропотенко, Л. Г. Белостоцкий // Пищевая промышленность. – 1984. – №. 2 (120). – С. 38–39.
Abstract: В статье приведены результаты исследований по влиянию α-метилгликозид эфира и ацетилированных моноглицеридов стеариновой кислоты на процесс спиртового сбраживания мелассного сусла, накопление биомассы, спирта и вторичных продуктов брожения при содержании поверхностно-активных веществ в мелассе 0,02 % массовой доли. The article presents the research results on the effect of α-methylglucoside ether and acetylated monoglycerides of stearic acid on the process of alcoholic fermentation of molasses wort, biomass accumulation, alcohol and secondary products of fermentation when the content of the surfactant in molasses 0,02 % mass fraction.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19542
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf266,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.