Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19543
Title: Гидролиз сахаросодержащих субстратов препаратом фруктаваморин Г10х
Authors: Серова, Ю. З.
Добролинская, Г. М.
Суходол, Виктория Фоминична
Куц, Анатолий Михайлович
Keywords: температура
доза
фруктаваморин Г10х
β-фруктофуранозидаза
β-fructofuranosidase
fructawamorin G10x
dose
temperature
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1978
Citation: Гидролиз сахаросодержащих субстратов препаратом фруктаваморин Г10х / Ю. 3. Серова, Г. М. Добролинская , В. Ф. Суходол, А. М. Куц // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1978. – № 1. – С. 42–44.
Abstract: В статье приведены результаты исследования степени гидролиза сахарозы, рафинозы и сахаров мелассы препаратом фруктаваморин Г10х, который содержит фермент β-фруктофуранозидазу, в зависимости от дозы препарата и температуры гидролиза. In article results of research of the degree of hydrolysis of sucrose, raffinose and sugars molasses preparation of the fructawamorin G10x, which contains the enzyme β-fructofuranosidase, depending on the dose and temperature of hydrolysis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19543
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf482,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.