Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19543
Title: | Гидролиз сахаросодержащих субстратов препаратом фруктаваморин Г10х |
Authors: | Серова, Ю. З. Добролинская, Г. М. Суходол, Виктория Фоминична Куц, Анатолий Михайлович |
Keywords: | температура доза фруктаваморин Г10х β-фруктофуранозидаза β-fructofuranosidase fructawamorin G10x dose temperature кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 1978 |
Citation: | Гидролиз сахаросодержащих субстратов препаратом фруктаваморин Г10х / Ю. 3. Серова, Г. М. Добролинская , В. Ф. Суходол, А. М. Куц // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1978. – № 1. – С. 42–44. |
Abstract: | В статье приведены результаты исследования степени гидролиза сахарозы, рафинозы и сахаров мелассы препаратом фруктаваморин Г10х, который содержит фермент β-фруктофуранозидазу, в зависимости от дозы препарата и температуры гидролиза. In article results of research of the degree of hydrolysis of sucrose, raffinose and sugars molasses preparation of the fructawamorin G10x, which contains the enzyme β-fructofuranosidase, depending on the dose and temperature of hydrolysis. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19543 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.