Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19549
Title: Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения
Authors: Куц, Анатолий Михайлович
Суходол, Виктория Фоминична
Решетняк, Людмила Расуловна
Исаенко, Владимир Николаевич
Горкуценко, А. В.
Keywords: фитофтора
черная ножка
картофель
late blight
black leg
potato
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 1982
Citation: Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Л. Р. Решетяк и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1982. – № 2. – С. 6–9.
Abstract: В статье приведены результаты исследований по влиянию степени поражения картофеля болезнями фитофторой, черной ножкой, сухой и мокрой гнилью на изменение его химического состава и показатели спиртового брожения. The article presents the research results on the influence of the degree of destruction of potato diseases-late blight, black leg, dry and wet rot to a change in its chemical composition and indicators of alcoholic fermentation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19549
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf554,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.