Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19549
Title: | Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения |
Authors: | Куц, Анатолий Михайлович Суходол, Виктория Фоминична Решетняк, Людмила Расуловна Исаенко, Владимир Николаевич Горкуценко, А. В. |
Keywords: | фитофтора черная ножка картофель late blight black leg potato кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства кафедра біотехнології і мікробіології |
Issue Date: | 1982 |
Citation: | Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Л. Р. Решетяк и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1982. – № 2. – С. 6–9. |
Abstract: | В статье приведены результаты исследований по влиянию степени поражения картофеля болезнями фитофторой, черной ножкой, сухой и мокрой гнилью на изменение его химического состава и показатели спиртового брожения. The article presents the research results on the influence of the degree of destruction of potato diseases-late blight, black leg, dry and wet rot to a change in its chemical composition and indicators of alcoholic fermentation. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19549 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.