Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Title: | Characterization and propeties of hydrocolloids |
Authors: | Pasichnyi, Vasyl Strashynskyi, Igor Fursik, Oksana Anisimova, Anna Vazquez, Manuel |
Keywords: | polysaccharides proteins hydrocolloids полісахариди гідроколоїди білки кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Characterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42. |
Abstract: | The term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.