Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Title: Characterization and propeties of hydrocolloids
Authors: Pasichnyi, Vasyl
Strashynskyi, Igor
Fursik, Oksana
Anisimova, Anna
Vazquez, Manuel
Keywords: polysaccharides
proteins
hydrocolloids
полісахариди
гідроколоїди
білки
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Characterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42.
Abstract: The term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19842
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf111,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.