Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Title: | Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Хомічак, Любомир Михайлович Писарєв, Максим Григорович |
Keywords: | лимонна кислота аскорбінова кислота повидло цукровий буряк ascorbic acid citric acid jam sugar beet кафедра технології цукру і підготовки води кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. |
Abstract: | Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.