Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Title: Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Писарєв, Максим Григорович
Keywords: лимонна кислота
аскорбінова кислота
повидло
цукровий буряк
ascorbic acid
citric acid
jam
sugar beet
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.
Abstract: Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54346.pdf94,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.