Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964
Назва: Пюре-напівфабрикат овочевий (Патент на корисну модель № 66631)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Корецька, Ірина Львівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гуріна, Олена Олександрівна
Ключові слова: пектиновмісна паста
лимонна кислота
пюре-напівфабрикат
pectin-containing paste
citric acid
рuree half-finished product
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 66631 U Україна, A23L 1/212. Пюре-напівфабрикат овочевий / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивницька, І. Л. Корецька, Л. М. Хомічак, О. О. Гуріна ; заявник НУХТ. – № u 201107848 ; заявл. 22.06.2011; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р.
Короткий огляд (реферат): Пюре-напівфабрикат овочевий містить пюре овочеве, яблучну пектиновмісну пасту та лимонну кислоту. Vegetable puree half-finished product comprises vegetable puree, apple pectin-containing paste and citric acid.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66631.pdf136,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.