Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964
Назва: | Пюре-напівфабрикат овочевий (Патент на корисну модель № 66631) |
Автори: | Бандуренко, Галина Михайлівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Корецька, Ірина Львівна Хомічак, Любомир Михайлович Гуріна, Олена Олександрівна |
Ключові слова: | пектиновмісна паста лимонна кислота пюре-напівфабрикат pectin-containing paste citric acid рuree half-finished product кафедра технології цукру і підготовки води кафедра технології консервування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Патент на корисну модель № 66631 U Україна, A23L 1/212. Пюре-напівфабрикат овочевий / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивницька, І. Л. Корецька, Л. М. Хомічак, О. О. Гуріна ; заявник НУХТ. – № u 201107848 ; заявл. 22.06.2011; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р. |
Короткий огляд (реферат): | Пюре-напівфабрикат овочевий містить пюре овочеве, яблучну пектиновмісну пасту та лимонну кислоту. Vegetable puree half-finished product comprises vegetable puree, apple pectin-containing paste and citric acid. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
66631.pdf | 136,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.