Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКрапивницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorКорецька, Ірина Львівна-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorГуріна, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2015-03-31T08:46:20Z-
dc.date.available2015-03-31T08:46:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 66631 U Україна, A23L 1/212. Пюре-напівфабрикат овочевий / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивницька, І. Л. Корецька, Л. М. Хомічак, О. О. Гуріна ; заявник НУХТ. – № u 201107848 ; заявл. 22.06.2011; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19964-
dc.description.abstractПюре-напівфабрикат овочевий містить пюре овочеве, яблучну пектиновмісну пасту та лимонну кислоту. Vegetable puree half-finished product comprises vegetable puree, apple pectin-containing paste and citric acid.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпектиновмісна пастаuk_UA
dc.subjectлимонна кислотаuk_UA
dc.subjectпюре-напівфабрикатuk_UA
dc.subjectpectin-containing pasteuk_UA
dc.subjectcitric aciduk_UA
dc.subjectрuree half-finished productuk_UA
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.titleПюре-напівфабрикат овочевий (Патент на корисну модель № 66631)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66631.pdf136,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.