Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20024
Title: Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73982)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Остапенко, Антон Миколайович
Keywords: ферменти
концентрування
морквяний сік
фруктовий сік
enzymes
concentration
fruit juice
carrot juice
кафедра технології консервування
Issue Date: 2012
Citation: Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник НУХТ. - № u 2012 04539 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
Abstract: Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого включає попередню підготовку сировини, подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з фруктовим соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-fruit juice comprises preliminary preparation of raw material, shredding carrot in the atmosphere of steam, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with fruit juice, concentrating, prepacking and closing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20024
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73982.pdf140,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.