Желейний продукт (Патент на винахід № 85803)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Желейний продукт містить фруктово-ягідний компонент, цукор, лактат натрію та яблучний пектиновий концентрат. Згідно з винаходом як фруктово-ягідний компонент використовують натуральний сік з м'якоттю плодів лікарських рослин, таких як калина, актинідія, хеномелес, обліпиха, лимонник, дерен, бузина. В результаті отримують желейні продукти з антимутагенною дією, з міцною желейною структурою, приємними органолептичними показниками та високою біологічною цінністю.

Опис

Ключові слова

лактат натрію, пектиновий концентрат, цукор, лікарські плоди, лактат натрия, пектиновый концентрат, сахар, лекарственные плоды, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент України № 85803 UA, A23L 1/06, A23L 1/068 Желейний продукт / Крапивницька І. О., Джуренко Н. І., ПаламарчукО. П., Бандуренко Г.М., Скрипченко Н. В., Омельчук Є. О. ; заявник НУХТ. - № a 200802506 ; заявл. 26.02.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.

Зібрання