Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Title: | Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Бессараб, Олександр Семенович Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна Корецька, Ірина Львівна Гейнце, Вікторія Віталіївна Турчин, Владислав Юрійович |
Keywords: | пюре аскорбінова кислота морква повидло puree ascorbic acid jam сarrot кафедра технології консервування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. |
Abstract: | Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.