Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Title: Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Корецька, Ірина Львівна
Гейнце, Вікторія Віталіївна
Турчин, Владислав Юрійович
Keywords: пюре
аскорбінова кислота
морква
повидло
puree
ascorbic acid
jam
сarrot
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Citation: Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.
Abstract: Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97180.pdf159,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.