Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Название: Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Корецька, Ірина Львівна
Гейнце, Вікторія Віталіївна
Турчин, Владислав Юрійович
Ключевые слова: пюре
аскорбінова кислота
морква
повидло
puree
ascorbic acid
jam
сarrot
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.
Краткий осмотр (реферат): Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
97180.pdf159,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.