Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Название: | Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180) |
Авторы: | Бандуренко, Галина Михайлівна Бессараб, Олександр Семенович Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна Корецька, Ірина Львівна Гейнце, Вікторія Віталіївна Турчин, Владислав Юрійович |
Ключевые слова: | пюре аскорбінова кислота морква повидло puree ascorbic acid jam сarrot кафедра технології консервування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. |
Краткий осмотр (реферат): | Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
97180.pdf | 159,61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.