Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Назва: | Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180) |
Автори: | Бандуренко, Галина Михайлівна Бессараб, Олександр Семенович Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна Корецька, Ірина Львівна Гейнце, Вікторія Віталіївна Турчин, Владислав Юрійович |
Ключові слова: | пюре аскорбінова кислота морква повидло puree ascorbic acid jam сarrot кафедра технології консервування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. |
Короткий огляд (реферат): | Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
97180.pdf | 159,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.