Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Назва: Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Корецька, Ірина Львівна
Гейнце, Вікторія Віталіївна
Турчин, Владислав Юрійович
Ключові слова: пюре
аскорбінова кислота
морква
повидло
puree
ascorbic acid
jam
сarrot
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.
Короткий огляд (реферат): Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97180.pdf159,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.