Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бандуренко, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Бессараб, Олександр Семенович | - |
dc.contributor.author | Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Корецька, Ірина Львівна | - |
dc.contributor.author | Гейнце, Вікторія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Турчин, Владислав Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-02T06:36:53Z | - |
dc.date.available | 2015-04-02T06:36:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033 | - |
dc.description.abstract | Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | пюре | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | морква | uk_UA |
dc.subject | повидло | uk_UA |
dc.subject | puree | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.subject | jam | uk_UA |
dc.subject | сarrot | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | - |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | - |
dc.title | Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.