Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorБессараб, Олександр Семенович-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКорецька, Ірина Львівна-
dc.contributor.authorГейнце, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorТурчин, Владислав Юрійович-
dc.date.accessioned2015-04-02T06:36:53Z-
dc.date.available2015-04-02T06:36:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20033-
dc.description.abstractПовидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic aciduk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпюреuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectповидлоuk_UA
dc.subjectpureeuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectjamuk_UA
dc.subjectсarrotuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.titleПовидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97180.pdf159,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.