Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Title: Innovation in restaurant business
Authors: Kokhan, Olena M.
Keywords: restaurant business
catering
service
ресторанний бізнес
громадське харчування
обслуговування
ресторанный бизнес
общественное питание
обслуживания
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Citation: Kokhan, O. Innovation in restaurant business / O. Kokhan // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 138-139.
Abstract: Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73.pdf101,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.