Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Назва: | Innovation in restaurant business |
Автори: | Kokhan, Olena M. |
Ключові слова: | restaurant business catering service ресторанний бізнес громадське харчування обслуговування ресторанный бизнес общественное питание обслуживания кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Kokhan, O. Innovation in restaurant business / O. Kokhan // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 138-139. |
Короткий огляд (реферат): | Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
73.pdf | 101,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.