Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Назва: Innovation in restaurant business
Автори: Kokhan, Olena M.
Ключові слова: restaurant business
catering
service
ресторанний бізнес
громадське харчування
обслуговування
ресторанный бизнес
общественное питание
обслуживания
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Kokhan, O. Innovation in restaurant business / O. Kokhan // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 138-139.
Короткий огляд (реферат): Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
73.pdf101,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.